OPTIKA

OPTIKA

 

Compania OPTIKA - Italia produce o gama foarte variata de microscoape si accesorii destinate scolilor,  universitatilor, laboratoarelor specializate si centrelor industriale, utilizarea lor acoperind intregul necesar de aplicatii din domeniile educatiei, medicinei, stiintei si ingineriei materialelor, stiintei si ingineriei mediului, precum si din alte ramuri ale stiintei. Seria de microscoape oferite de companie este impartita in functie de domeniile de utilizare rezultand astfel:

  • Microscoape didactice - concepute pentru a indeplini toate cerintele laboratoarelor scolare, modelele disponibile permitand o placuta si eficienta abordare in lumea microscopiei. Calitatea optica si fiabilitatea pieselor mecanice, precum si raportul calitate-pret situeaza aceste instrumente in partea superioara a categoriei lor.
  • Microscoape de laborator - ofera un salt major in oferta tehnologica a companiei. Dintre acestea, seria B-1000 a intrat in productie ca un microscop-pilot, incercand sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Prin modularitatea lor, aceste microscoape isi gasesc loc in orice laborator clinic, universitar sau de cercetare.
  • Microscoape industriale - diferitele aplicatii industriale au determinat o cerere de microscoape specifice industriei metalurgice, compania Optika venind in intampinare cu o serie de instrumente optice specializate.
  • Microscoape digitale - sunt oferite o gama larga de microscoape si camere digitale cu rezolutii diferite, care satisfac orice nevoi privind fotografia sau filmarea.
  • Refractometre si polarimetre